For å endre størrelsen på tekst, hold ctrl tasten nede (cmd på mac) og trykk (+) for å skalere opp (-) for å skalere ned

A+

Header - Evjeklinikkens tilbud om privatfinansiert restplassopphold for voksne

Restplasser – bestilling

Evjeklinikken kan tilby såkalte restopphold til pasienter som har gjennomført sine fire første ordinære opphold ved klinikken.

Et restplassopphold gir anledning til å komme tilbake til klinikken for å få påfyll av trening eller fornyet inspirasjon. Dette er også en ypperlig mulighet til å komme tilbake på sporet dersom man har behov for dette. Her kan du skreddersy ditt eget opplegg etter dine egne ønsker og behov (innen visse rammer)

Evjeklinikken 9 Behandlingstilbud 9 Restplasser ny 9 Bestill restplass

Bestill restplass

For å søke om restplass må du bekrefte at du samtykker i vilkårene for bestilling. Dette gjør du ved å hake av “Samtykke til vilkår og betingelser for restplasser” nederst i bestillingsskjemaet. Før du haker av anbefaler vi deg at du leser og setter deg inn i teksten under som heter “Vilkår og betingelser for bestilling av restplasser” eller PDF filen nederst i bestillingsskjemaet som heter “Vilkår og betingelser”. Denne beskriver de ulike vikårene og kravene som må aksepteres om man ønsker å benytte seg av restplasstilbudet.

Vilkår og betingelser for bestilling av restplasser ved Evjeklinikken (Klikk her for å åpne/lukke)

For å kunne benytte seg av restplasstilbudet må man bekrefte at man forstår og aksepterer vilkår og betingelser som er satt. For å bekrefte samtykke, må man huke av «Ja, jeg bekrefter at jeg forstår og aksepterer de vilkår og betingelser som er satt for restplasser og samtykker i at Evjeklinikken kan behandle mine personopplysninger»

A –  For å kunne benytte seg av restplasstilbudet må man være fylt 18 år og ha fullført sine fire første opphold behandlingsforløpet. Man må kunne klare seg selv uten bistand i det daglige på restplassopphold ved klinikken.

B –  Det er også mulig for tidligere pasienter som har fullført sine behandlingsforløp å benytte seg av restplasstilbudet. I tilfeller der det har gått mer enn 5 år siden man sist var på opphold ved klinikken, kreves det at man må be sin fastlege å sende oppdaterte journalopplysninger til Evjeklinikken via dialogmelding senest en uke før oppholdet starter.

C –  Dersom du bruker nye medikamenter siden du sist var til opphold, må du be
din fastlege om å sende inn oppdatert medikamentliste via dialogmelding/epikrise (Merkes med «Restplass») til Evjeklinikken senest en uke før oppholdet starter.

D –  For å kunne benytte seg av restplasstilbudet må man være fri for corona symptomer. Det forventes av man setter seg inn i og følger de råd og tiltak som blir satt for smittevern under oppholdet. Du kan lese mer Evjeklinikken sine siste koronatiltak ved å gå inn på lenken under:

https://www.evjeklinikken.no/om-evjeklinikken/coronatiltak/

E –  Det vil ikke være mulighet å kunne velge hvilket rom eller bolig man vil bo på under oppholdet. Ved lengre restplassopphold må man forvente å måtte bytte rom eller bolig dersom dette blir nødvendig

F –  På restplassopphold blir det ikke spikret et fast program ut over måltidene og morgenmøter. Det legges opp til at en selv med visse forbehold skal kunne velge blant aktiviteter, treninger og undervisninger som er satt opp på planene for ordinære grupper som er inne til opphold. (Gruppetimer, matkurs, basseng og lån av sykler tilbys ikke som en del av restplasstilbudet)

G. -Det legges ikke opp til konsultasjoner med fagteamet på restplassopphold. Dette er en ekstratjeneste som man kan bestille hvis det er ledig tid og kapasitet. Man må regne med å betale for konsultasjoner i forkant av oppholdet. Pris for en konsultasjon med lege, sykepleier, fysioterapeut eller ernæringsfysiolog er for tiden kr. 500,- pr. konsultasjon.

H –  Etter at du har sendt inn forespørsel om restplassopphold (Bestilling), vil du i løpet av få dager bli kontaktet pr. telefon med tilbakemelding på om det er ledig plass i perioden du søkte om, samt innhenting av ytterligere opplysninger. Denne prosessen kan ta noe tid, da alle forhold rundt bestillingen må sjekkes. Når alt er avklart sendes det ut ordrebekreftelse, angrerettskjema, faktura og all informasjon vedrørende din bestilling av restplass til oppgitt e-post adresse. Vi påpeker at restplasser først blir reservert ved betalt faktura.

I –  Det er 14 dagers angrerett på bestilling av restplass ved Evjeklinikken. Etter dette må det foreligge en legeerklæring for å få refundert pengene dersom man må trekke seg i forkant av et opphold.

J – Restplassopphold anses som et privat forhold mellom deg som kunde og Evjeklinikken, Et restplassopphold ikke gir noen form for refusjonsrett fra Helfo eller Pasientreiser.

K – For å kunne sende inn forespørsel og bestilling, må man samtykke i at Evjeklinikken kan behandle dine personopplysninger ved innsendelse av bestillingsskjemaet. Dette gjøres ved å huke av på «Ja, jeg bekrefter at jeg forstår og aksepterer de vilkår og betingelser som er satt for restplasser og samtykker i at Evjeklinikken kan behandle mine personopplysninger»

Du kan lese eller laste ned informasjon om behandling av personopplysninger for kunder, nettsider og henvendelser ved Evjeklinikken ved å gå inn på lenken under:

https://www.evjeklinikken.no/personvernerklaering-for-kunder-nettsider-og-henvendelser


Vi tar kontakt med deg

Når du klikker “Send bestilling” så vil bestillingsskjemaet sendes til den personen ved Evjeklinikken som er ansvarlig for restplasser. Du vil i løpet av få dager bli kontaktet på oppgitt telefonnummer med tilbakemelding på om det er ledig plass i perioden du søkte om, samt for innhenting av ytterligere opplysninger.

Kontakt oss hvis du har spørsmål om restplass tilbudet eller vil sjekke om det er ledige plasser

Kontaktperson for restplasser: Carl Tønnes Svanes

Telefon: 98 29 30 71

E-post: cts@evjeklinikken.no

Grafisk illustrasjon av Evjeklinikkens sitt hovedbygg