Restplass kampanjer

Her finner du det vi tilbyr av restplass kampanjer til reduserte priser for pasienter som er ferdig med 5.opphold. Les mer om pris, kriterier og betingelser nedenfor. 

Restplasskampanjer over nyttår - 2020

Vi får en del henvendelser fra tidligere pasienter som er ferdig med 5. opphold som ønsker seg ekstra hjelp til å skjerpe fokus, få ny motivasjon eller å komme tilbake på sporet. Vi har noen ledige plasser på nyåret i de oppgitte periodene og velger derfor å kjøre på med  kampanjer der pasienter ved Evjeklinikken som har fullført 5. opphold i behandlingsopplegget får tilbud om å kjøpe seg restplasser til reduserte priser i de oppsatte periodene. Førstemann til mølla!

Uke 6-8: Det er fra onsdag 05.02.2020 til onsdag 19.02.2020 mulighet for 14 dagers restplass til kampanjepris. Pris for 14 dagers restplass i denne perioden er kr. 4000,- (ordinær pris er kr. 7600,-) Siste frist for å bestille restplass denne perioden er 31.01.2020. Det er også mulig å bestille en enkelt restplass uke i denne perioden. Da vil prisen bli 2500,- (ordinær pris kr. 3800,-) Hvis du er interessert, kan du ta kontakt for å sjekke om det fortsatt er ledige plasser.

Uke 8-10: Det er fra onsdag 19.02.2020 til onsdag 04.03.2020 mulighet for 14 dagers restplass til kampanjepris. Pris for 14 dagers restplass i denne perioden er kr. 4000,- (ordinær pris er kr. 7600,-) Siste frist for å bestille restplass denne perioden er 14.02.2020. Det er også mulig å bestille en enkelt restplass uke i denne perioden. Da vil prisen bli 2500,- (ordinær pris kr. 3800,-) Hvis du er interessert, kan du ta kontakt for å sjekke om det fortsatt er ledige plasser.

Det vil i perioden fra uke 6 også være mulig å utvide oppholdet til 3 eller 4 uker så lenge det er ledige plasser, men i dette tilfellet kan det være at man må være forberedt på å måtte bytte rom etter 14 dager.

Kampanjene med reduserte priser gjelder kun for de nevnte periodene og ukene. Kampanjekode som må fylles inn i bestillingsskjema for å få redusert pris er: «NYGIV2020

Litt informasjon om  restplasser og kampanjer

Kriterier:

 • Kampanjetilbudene gjelder alle pasienter ved Evjeklinikken som er ferdig med 5. opphold i behandlingsopplegget.
 • De som ønsker å benytte seg av restplass tilbudet må være fylt 18 år og være selvgående.
 • Tilbudet om restplass anses som et privat forhold mellom kunden og Evjeklinikken, og at et restplassopphold ikke gir noen form for refusjonsrett verken fra HELFO eller Pasientreiser. Vær oppmerksom på at dette tilbudet ikke inngår i grunnlaget for frikort beregningen.
 • Det er 14 dagers angrerett på bestilling av restplass ved Evjeklinikken. Etter dette må det foreligge en legeerklæring for å få refundert pengene om man må trekke seg.
 • Ta kontakt på restplassalfakroll_10x10.pngevjeklinikken.no  for å sjekke om det er ledig plass før du bestiller. Dette er uforpliktende.
 • Bestilling blir bindende så snart denne mottas via bestillings skjemaet på hjemmesiden vår. Rom blir kun reservert ved mottatt bestilling. Så snart vi mottar din bestilling, sender vi ut ordrebekreftelse, angrerett skjema, faktura og informasjon vedrørende bestillingen og restplassoppholdet til din e-postadresse. Vi tar forbehold om at dette kan ta noe tid da dette gjøres manuelt.
 • Alle som ønsker å benytte seg av restplasstilbudet, må akseptere at de kan bli plassert på de boligene klinikken disponerer og som er ledige og det er derfor ikke mulig å reservere rom eller brakke.

Litt info om restplasser:

 • Et restplassopphold ved Evjeklinikken et ett tilbud der det som eksisterer av ledige rom, ledige ressurser og ledig kapasitet benyttes til privatfinansierte ekstraopphold for pasienter som er i et behandlingsforløp ved klinikken.
 • Ett restplass opphold er en ypperlig mulighet til å få ekstra hjelp  til å skjerpe fokus,  få ny motivasjon eller å komme tilbake på sporet hvis en har behov for dette ut over de oppholdene som er satt i behandlingsmodellen.
 • På restplassopphold ved Evjeklinikken skreddersyr en sitt eget opplegg etter egne ønsker og behov ut i fra det som er oppsatt av aktiviteter, trening, gruppetimer eller undervisninger i planer for de gruppene som til en hver tid er ved klinikken for behandling.
 • Det er mulig å bestille konsultasjoner dersom en føler behov for dette og dersom det er ledig kapasitet. Dette er noe man må betale ekstra  for utenom prisen for selve oppholdet. Pris for 30 minutters konsultasjon hos lege, psykiatrisk sykepleier, ernæringsfysiolog eller fysioterapeut er kr. 450 ,-  Det er kun en veiing hos ernæringsfysiolog inkludert i prisen. Dersom du ønsker flere er dette også mulig å kjøpe for kr. 50 ,- , eller du kan benytte deg fritt av vekta som blir satt fram hver onsdag.
 • Inntaket for restplasser starter opp på onsdager mellom kl. 16-18.  Utsjekk av rommet skjer på onsdager før frokost da vaskepersonell skal ha tid til å gjøre rommet klart for nytt inntak senere på dagen.

Bestilling / kontakt:

For å bestille går du inn på : https://www.evjeklinikken.no/restplasser/bestill-restplass/

Finn bestillingsskjemaet, fyll inn dine detaljer og send inn din bestilling. 

Marker bestillingen med kampanjekode: «NYGIV2020» for å få redusert pris: kr. 2500,- for en uke restplass eller kr. 4000,- for 14 dager der dette er mulig,

Om du vil sjekke ledige plasser eller har spørsmål rundt kampanjetilbudet kan du kontakte Tønnes

Kontaktperson for restplass

Carl Tønnes Svanes

Telefon: 98 29 30 71

E-post: restplassalfakroll_10x10.pngevjeklinikken.no  (NB: E-post adressen kan ikke kopieres) 

© 2019 Evjeklinikken