Bestill restplass

 

Du kan bestille restplass ved å fylle ut bestillingsskjemaet nedenfor.

Justering i priser for restplasser fra 01.01.2020

Fra 01.01.2020 ble pris for restplass regulert noe i forhold til vanlig prisvekst og økte utgifter. Prisøkningen er på kr. 110 pr. uke. Dette vil ikke berøre kampanjer som allerede kjører og er annonsert i forkant. Endringen har ikke tilbakevikende kraft og vil ikke gjelde for de som allerede har bestillt restplassopphold innen begynnelsen av Januar 2020.

  • Ny standardpris for 7 dagers restplassopphold fra onsdag (inntak kl. 16.00 – 18.00) til påfølgende onsdag (utskriving kl. 08.00)  blir fra 01.01.2020 kr. 3910,-  pr uke. 
  • Pasienter som befinner seg mellom  4. og 5. klinikkopphold i sitt behandlingsforløp får rabattert pris på restplassopphold. Ny pris fra 01.01.2020 blir : blir: kr. 2610,- for 1 uke og kr. 4220 for 2 sammenhengende uker.

Bestillingsskjema for restplass:

Tilleggstjenester
Personer som kjøper restplassopphold kan også bestille konsultasjoner og veiing som tilleggstjenester. Vær oppmerksom på at disse tilbudene ikke inngår i grunnlaget for frikortberegningen. Det er foreløpig kun en veiing inkludert i prisen, uavhengig av lengde på oppholdet. En ekstra veiing á kr. 50,- . Konsultasjon med helsepersonale (lege / psyk.sykepleier / ernæringsfysiolog / fysioterapeut), 30 minutter á kr. 450,-
Personvern
Vi oppfordrer våre kunder til å lese Evjeklinikkens personvernerklæringer, som beskriver våre rutiner for behandling av personopplysninger. Les mer her: Personvernserklæring

Vilkår for bestilling
For å søke om restplass må du bekrefte at du samtykker i vilkårene for bestilling. Dette gjør du ved å hake av for hvert av punktene nedenfor. Når du klikker "Send bestilling" så vil bestillingsskjemaet sendes til den personen ved Evjeklinikken som er ansvarlig for restplasser. Du vil i løpet av få dager bli kontaktet pr. telefon med tilbakemelding på om det er ledig plass i perioden du søkte om, samt innhenting av ytterligere opplysninger.
Følgende vilkår må godtas for å kunne fullføre bestillingen: (NB: alle punktene må hakes av)

Kontaktperson for restplass

Carl Tønnes Svanes

Telefon: 98 29 30 71

E-post: restplass@evjeklinikken.no 

(NB: E-post adressen kan ikke kopieres) 

© 2019 Evjeklinikken