Restplasser
Bestill restplass

Bestill restplass

Du kan bestille restplass ved å fylle ut bestillingsskjemaet nedenfor.
Personer som kjøper restplassopphold kan også bestille konsultasjoner og veiing som tilleggstjenester. Vær oppmerksom på at disse tilbudene ikke inngår i grunnlaget for frikortberegningen. Oversikt over tilleggstjenester og priser: Ekstra veiing á kr. 50,- (ukentlig veiing er inkludert i prisen for restplassoppholdet). Konsultasjon med helsepersonale (lege / psyk.sykepleier / ernæringsfysiolog / fysioterapeut), 30 minutter á kr. 450,-
Vi oppfordrer våre kunder til å lese Evjeklinikkens personvernerklæringer, som beskriver våre rutiner for behandling av personopplysninger. Personvernerklæringene er tilgjengelig her: https://www.evjeklinikken.no/om-evjeklinikken/personvernerklaering.aspx (Tips: Kopiere linken, åpne en ny fane i nettleseren og lim inn linken i adressefeltet i den nye fanen.)
For å søke om restplass må du bekrefte at du samtykker i vilkårene for bestilling. Dette gjør du ved å hake av for hvert av punktene nedenfor. Når du klikker "Send bestilling" så vil bestillingsskjemaet sendes til den personen ved Evjeklinikken som er ansvarlig for restplasser. Du vil i løpet av få dager bli kontaktet pr. telefon med tilbakemelding på om det er ledig plass i perioden du søkte om, samt innhenting av ytterligere opplysninger. 

Kommuner

Kommuner

Samhandlingsreformen og behandlingsmodell i samarbeid med kommunene.

Les mer