Restplasser

Restplasser

Har du behov for påfyll?

Vi tilbyr restplasser til våre tidligere pasienter.

Hva er en Restplass?

Vi har hatt mange pasienter som etter endt behandling har spurt om å få komme tilbake for påfyll av trening og fornyet inspirasjon. Vi har hørt på våre pasienter og skapt et tilbud som gir mulighet til å bestille et nytt opphold på privat initiativ. Vi kaller dette tilbudet for ”Restplasser”.

Et restplass opphold kan hjelpe deg med å skjerpe fokus og gi ny motivasjon. På et restplass opphold skreddersyr du ditt eget opplegg etter dine ønsker og behov (innen visse rammer).

Tilbudet om restplass anses som et privat forhold mellom kunden og Evjeklinikken. Et restplass opphold gir ikke noen form for refusjonsrett verken fra Helfo eller Pasientreiser.

Se video-intervju

Pris og inntakskriterier

Tilbudet om restplass gjelder kun for de av våre pasienter som har gjennomført det første behandlingsåret i Evjeklinikkens behandlingsmodell (t.o.m. år 1).

  • Prisen for én full ukes restplassopphold fra onsdag (inntak kl. 16.00 - 18.00) til onsdag (utskriving kl. 08.00) er kr. 3800,-
  • Prisen for restplassopphold fra søndag kveld (inntak frem til kl. 22.00) til påfølgende fredag (utskriving og avreise innen kl. 12.00) er kr. 3500,-
    Det er mulig å utvide dette til en full uke. Det vil da tilkomme kr. 300,- pr. helg (lørdag og søndag).

Hvis det er ledige rom og kapasitet, er det mulig å bestille restplassopphold over flere uker.

Bestill restplass

Kontaktperson for restplass

Carl Tønnes Svanes

Telefon:  98 29 30 71
E-post:  restplassalfakroll_10x10.jpgevjeklinikken.no