For å endre størrelsen på tekst, hold ctrl tasten nede (cmd på mac) og trykk (+) for å skalere opp (-) for å skalere ned

A+

Header for Evjeklinikkens egne åpne podcast som tar for seg temaer rundt livsstilsendring

Klinikk­podden

Evjeklinikken har etablert en egen podcast som vi kaller «Klinikkpodden».

Meningen er at denne skal omhandle refleksjoner, temaer og emner som er relevante opp mot livsstilsendring og bekjempelse av overvekt.

Evjeklinikken 9 Pasientsider 9 Klinikkpodden

Hva er egentlig en podcast?

En podkast er i all sin enkelhet et program. I mange tilfeller et lydprogram, men det kan også være video. På samme måte som man hører på programmer på radio, kan man høre på programmer via podkast. Men til forskjell fra radio, hvor lyden kringkastes, hvor du må lytte når programmet sendes, kan du velge selv når du vil høre på en podkast.

Ordet podkast, eller podcast på engelsk, er satt sammen av intet mindre enn fire ord. POD er satt sammen av tre ord; Portable on demand, som på norsk kan oversettes til bærbart når du vil. Og til slutt CAST, som er en forkortelse av broadcast, altså kringkastet. En podkast er da en program som kringkastes / sendes / distribueres. Men som du kan høre på akkurat når du vil, hvor du vil, og på den enheten du vil høre den på.

Grafisk illustrasjonsbilde - Klinikkpodden

Klinikkpodden: “Butikksafari” (Tuva og Jostein)

Publisert : 07.04.2021

Beskrivelse: I denne episoden av klinikkpodden, drar ernæringsfysiolog Jostein på butikken for å handle inn frokost, mellommåltid, middag og snacks. Med seg har han Tuva (idrettspedagog). Bli med på handletur du også, kanskje du lærer noe! Podcasten varer i ca. 29 minutter og kan lastes ned dersom du vil lytte til den offline ved en senere anledning.

Klikk her for å laste ned mp3-fil av podcasten

Klinikkpodden: “Trøstespising” (Tuva og Tønnes)

Publisert : 01.12.2020

Beskrivelse: Det nærmer seg jul, og i den anledningen legger vi denne gangen ut en litt utvidet podcast (ca. 43 min). Tønnes (Aktivitetsveileder) og Tuva (Idrettspedagog) snakker litt løst og fast rundt temaet «Trøstespising» og deler sine tanker og erfaringer om dette emnet. Vi tar også for oss spørsmål og forslag som vi har fått fra lyttere.

Klikk her for å laste ned mp3-fil av podcasten

Klinikkpodden: Løst og fast (Tuva, Einar Kristian og Jostein)

Publisert : 28.08.2020

Beskrivelse: I denne podcasten snakker Einar Kristian (Overlege), Tuva (Idrettspedagog) og Jostein (Klinisk ernæringsfysiolog), løst og fast om sommeren som har vært, erfaringer fra klinikkens nye rutiner, skryt av pasientene våre, litt spørsmål fra lyttere og å kunne komme styrket ut av samfunnssituasjonen vi er i.

Klikk her for å laste ned mp3-fil av podcasten

Klinikkpodden: Pod om pod (Tuva, Einar Kristian og Jostein)

Publisert : 26.08.2020

Beskrivelse: I denne podcasten snakker Einar Kristian (Overlege), Tuva (Idrettspedagog) og Jostein (Klinisk ernæringsfysiolog) Litt om tankene bak «Klinikkpodden» og hvorfor vi nå velger å dele podcaster om ulike tema som er relevante mot det vi driver med på Evjeklinikken.

Klikk her for å laste ned mp3-fil av podcasten

Kontakt-skjema for podcaster

15 + 9 =

Hvis du er pasient i behandling hos oss og ønsker tilgang til våre lukkede podcaster, skriver du enkelt inn ditt navn, epost adresse og en kort melding der du forteller hvilken gruppe du tilhører i kontaktskjemaet

Hvis du er fagpersonell og ønsker tilgang til våre lukkede podcaster, kan du også sende oss en forespørsel via kontaktskjemaet. Skriv inn ditt navn, epost adresse og en kort melding der du forteller litt om din faglige bakgrunn og hvorfor du ønsker tilgang.

Når vi har behandlet og godkjent din forespørsel, sender vi deg en e-post med et passord slik at du kan logge inn på våre lukkede podcastsider.

Ved å benytte dette kontaktskjemaet aksepterer og samtykker du at vi kan behandle og bruke dataene du sender oss.

Les mer om vilkårene i våre  [personvernerklæringer]