Intervju med Merete

Dette er mottoet til Merete (22) som har fått seg en ny livsstil, kommet i god form og redusert vekten med 40 kg på 12 måneder.

Hvordan startet denne livsstils forandringen for deg?

Jeg ville forandre livet mitt og ha tilbake kontrollen. Jeg har hatt en ganske tøff ungdomstid i perioden fra jeg var 14 til 20 år. 
De siste åra gikk jeg opp 68 kg, fra 54 kg til maks vekt 122kg. Jeg spiste snop hver eneste dag og hadde ikke kontroll på hva jeg spiste. I 2010 var det nok og jeg bestemte meg for å ta tilbake kontrollen over mitt eget liv.
Først søkte jeg på NIMI, men kom ikke inn. Så foreslo Aker Evjeklinikken. Evjeklinikken hadde jeg ikke hørt om, men jeg kom hit ned 6. juni 2010 og da startet ting å skje. Jeg trente mye og hardt.

Merete har sterk konkurranseånd og sterk vinnervilje. Dette viste hun i treningstimene. Hun gav alt i trening og jobbet steinhardt. Dette ga resultater og under opphold her på Evjeklinikken gjorde hun hele tiden fremskritt.

Hvordan var det i hjemmeperiodene for deg?

Jeg trente daglig og fulgte programmet fra Evjeklinikken. Samtidig tenkte jeg mye på mat og hvordan jeg kunne bedre matvaner og ikke minst kutte drastisk ned på snop forbruket. Som tenkt så gjort. Merete har kuttet ut snop og spiser bare en liten sjokolade på lørdager og trener meget bra.  Dette har resultert i 40kg i vekt reduksjon.

Hvordan føler du deg nå?

Utrolig bra!! Greid å nå mine mål og fått orden på livet igjen rett og slett. Det føles så bra!

Hvordan ser du på fremtiden?

Positivt. Har satt meg et mål om å sykle Birkebeineren i 2012, det er et fint mål som jeg kan greie. Jeg kommer til å fortsette med denne aktive livsstilen med trening, aktiviteter og en kontrollert meny. Jeg føler jeg har funnet en oppskrift jeg kan leve med resten av livet.

Har du noen tips du kan dele med andre?

Hopp i det! Sats alt! …. Det er verdt det!

Slik avslutter den blide, målbevisste og aktive Merete dette intervjuet. Vi på Evjeklinikken vil bare takke for en fin tid og ønske hjertelig lykke til videre.

© 2020 Evjeklinikken