3 mennesker - 3 historier

Les 3 menneskers historier om sine opphold ved Evjeklinikken og hva dette har betydd for dem.

Kristin Eide, 46 år, psykolog, Finnmark.

Oppholdet gjorde virkelig underverker!Aktivitet, god og riktig mat, undervisning og konsultasjoner satt meg på sporet av et bedre liv. Som gjest ble jeg møtt med kompetanse, omsorg og respekt, og det gjorde godt for meg som ellers lever av å yte hjelp til andre. 10 kg lettere og med mer overskudd føles dette ikke som slanking men mer som varig livsstilsendring for min del. Det er hjemme jobben skal gjøres og det har vært veldig viktig i etterkant med oppfølging på telefon mens nye vaner skal innarbeides og gamle uvaner kastes ut av vinduet.

Carl Tønnes Svanes, 30 år, praktikant, Aust-Agder.

Nå er jeg endelig i mål, ned 120 kg på 2 år!Jeg har vært ”jenkaslanker” det meste av livet. Etter utallige forsøk og kurer bestemte jeg meg for operasjon. Evjeklinikken har hjulpet meg gjennom hele prosessen. De har gitt meg kunnskap om hvordan jeg kunne legge om livet og bedre og lettere nå mitt mål. Jeg har gått ned 120 kg fra en maks vekt på 230 kg for 4 år siden. Jeg kan endelig starte det livet som jeg hele tiden har drømt om. Dette takket være Evjeklinikken.

Ludvig Hunsbedt 46 år, Rallycrossfører. Vest–Agder

Vekt og blodtrykk ned, formen på rask vei opp! Etter kontakt med min fastlege og en titt på internett kontaktet jeg Evjeklinikken. Jeg hadde utviklet høyt blodtrykk og dårlig form. Dette er en dårlig kombinasjon for en rallycross fører. Under oppholdet på Evjeklinikken lærte jeg om riktig kosthold, trening, motivasjon og metoder for vektreduksjon som virker. Nå, 20 kg lettere og normalt blodtrykk er jeg klar for ”comeback” på rallybanen og målet nå er ny sesong med EM i rallycross 2007. Har alltid satt meg mål i livet når det gjelder, nærings-liv, privatliv, og motorsport. Disse målene har jeg nådd. Men når det gjelder vekt måtte jeg ha hjelp av Evjeklinikken.

© 2019 Evjeklinikken