Tre karer om livet før og etter Evjeklinikken

Sten Roar Jessen - 38 år

Etter å ha konstatert at kroppen var for stor, blodtrykket for høyt og søvnapne innså jeg at noe måtte gjøres. Livskvaliteten var ikke god og jeg hadde problemer med å klare de fysiske kravene på jobben. En sykepleier anbefalte meg et opphold ved Evjeklinikken der jeg kunne lære viktigheten av et sunt kosthold og mosjon. Jeg leste nettsidene til Evjeklinikken og fant ut at et opphold der ville være perfekt for meg.

Oppholdet har virkelig svart til forventningene. Mitt liv er blitt mye bedre og kiloene har “rast” av. Jeg har lært at sunn mat smaker godt og at det er viktig å tenke på mengde, samt at dette sammen med regelmessig mosjon gir positive resultater. Evjeklinikken ligger flott til med natur som kan nytes både sommer som vinter.

Jeg er veldig motivert til å fortsette opplegget på egenhånd og kan anbefale Evjeklinikken til alle som måtte trenge å endre sin livsstil.

Olav Henning Trondal - 51 år:

Jeg slet med overvekt, smerter i bena og generelt dårlig kondisjon. Jeg trente mye og innså ikke selv at jeg var overvektig. Det var en bekjent av meg som tipset meg om Evjeklinikken. Jeg innså at jeg måtte gjøre noe for å bli kvitt smertene og gå ned i vekt.

For meg har året ved Evjeklinikken vært et betydningsfullt år. Jeg har lært viktigheten av matmengde og hyppighet av måltider kombinert med trening.
En fjelltur som før tok seks timer, klarer jeg nå på tre timer, uten smerter i bena. Dette viser at endring av livsstil gir resultater og jeg er veldig takknemlig for å ha vært ved Evjeklinikken.

Roger Karlsen - 38 år

Jeg levde et hektisk og travelt liv, noe som medførte usunn livsstil, høyt blodtrykk og andre tilleggssykdommer. Her måtte noe gjøres for å få livet “på skinner” igjen. Min kone hadde hørt om Evjeklinikken som kunne tilby hjelp til slike som meg.

Det har vært et fantastisk opplegg. Jeg har lært masse om ernæring og sunn, smakfull mat. Dette er noe jeg vil ta med meg videre når jeg nå skal klare meg “på egenhånd”. Skulle bare ønske oppholdet hadde vart over mer enn ett år.

Er det andre som sliter med det samme som jeg gjorde ville jeg absolutt anbefale Evjeklinikken.

© 2020 Evjeklinikken