Pasienthistorier

Drømmen oppfylt

Andreas Felgner var tidligere i høst inne til sitt siste opphold ved Evjeklinikken. Han har i etterkant skrevet flere innlegg på vår Facebook-side, og gav oss lov til å dele disse på klinikkens nettside. Man kan ikke unngå å legge merke til entusiasmen og motivasjonen i hva han forteller.

 

Vi ønsker Andreas lykke til videre!


07.11

Andreas i Kina. Hadde dere sagt dette til meg for 1 år siden....... Nå er alt mulig. Alt. Ønsker dere lykke til and move your arse!

gjestene_forteller_art.32_bilde_1.jpg
 

04.11.

Uke ???? etter Evje. Jeg vet ikke hvilke uke det er. Spiller ikke noen rolle. (uke 9 etter avsluttet opphold ved Evjeklinikken, red.)

Tiden går fort. Har vært i Kina i 2 uker. Wow, det var den beste ferien min. Endelig kan jeg gjøre alt, hva jeg har lyst på. Og å reise har alltid vært drømmen min. For å reise rundt i Kina må du være frisk og sprek. Og jeg mener riktig sprek. Jeg elsker å reise. Jeg kjenner meg helt normal i den nye kroppen min. Endelig.... Men trist samtidig. Jeg likte følelsen, at alt var nytt. Når kommer det neste store prosjektet i livet mitt. Vi får se hvordan det går. Jeg følger fortsatt reglene og vekten min er stabil. Men jeg må øke farten litt. Jeg tror, jeg har ikke nådd grensen min på treningen og på livstilsendringen min enda. Men mer og mer tenker jeg, at det viktigste i livet er, å leve. Jeg må finne balansen. Og det blir vel den største utfordringen. Jeg ønsker dere lykke til. Alt er mulig.


16.10.11

Uke 6 etter Evje.
Mat - feriemodus, men full kontroll. Trening - feriemodus. Aktivitet - masse.
Jeg er tilbake fra ferien min. I dag er den første dagen med trening igjen. Alt i alt gikk jeg bare opp 5 kilo på 3 uker. Jeg synes det er ikke så verst. Jeg har lært masse i ferien min. Masse om meg selv. Jeg har fått masse energi og styrke. Jeg trenger de og. Fordi nå begynner det største eventyret i mitt... liv. Livet! Det fins bare én ting for en mann, at han vil forandre alt for alltid. Kan dere gjette, hva dette er?

Av og til, har jeg følelsen, at kroppen min liker vekten sin og vil ikke gå enda mer ned. Hmm, jeg må kanskje venne meg til den tanken, men prøver alikevel noen kilo til. Jeg har prøvd å gå under 100 kilo 10 ganger, men det er en usynlig grense. Greit, greit, what is this? Are you a softy? It is all in the mind.
Jeg kan klare det. Jeg vil klare det. Jeg klarer det.
Hilsen fra Oslo og lykke til!


30.09.11

Tokyo kara konban wa!
Selvfølgelig får dere lov å bruke mine innlegg på deres nettside også. Jeg kan gjerne skrive noen ord min livsstilendring også. Det er bare begynnelsen. Nå skjer det. Nå starter livet. Det er bare fantastisk. Jeg er bare i Japan i 2 uker. Men det er mer enn nok. For oss fra Europa er det ganske slitsomt også. Selv hvis alt er perfekt. Og jeg mener alt ! Så er livets hastighet i Japan utrolig fort. Flaks for meg, at jeg hadde begynt med kondistreningen. Der er så mye å se på, at ett liv er ikke nok. Så ja. Jeg kan anbefale turen. You have to see Tokyo, once in your life. It will change you forever.


Med hjertelig hilsen.
Andreas

Ma ta ne !


gjestene_forteller_art.32_bilde_2.jpg30.09.11

Hilsen fra Asakusa, Tokyo.
Jeg klarte det. Ett år med svette, smerte og disiplin og jeg kunne endelig oppfylle drømmen min. Når jeg ser meg rundt i Tokyo, så tenker jeg, at jeg må gå ned enda mer i vekt. Alle er så slanke her. I hvert fall må du være frisk og fit i Tokyo. Byen er helt...utrolig ....alt går så fort. Hvis du tror, at vi i Europa er opptatte med vekten og helsen ? Glem det, glem alt. Her er det enda mer fokus på det. Og rensligheten ? Tror du, at det er et rykte? Det er helt rent og fint her. Alt er rent. Alt har en betydning. For å være helt ærlig, byen kjører meg hardt. Men jeg klarer meg og jeg kommer til å gå ned i vekt også. Helt sikkert.

Hilsen fra Japan ! Tusen takk Evje.


18.09.11

Uke 2 etter Evje!
Mat - full kontroll, trening - full fart, aktivitet - kjempemoro
Ingen uønskete hendelser. Noen ønskete hendelser: jeg løfter 18 % mer vekt ved styrketreningen min enn i starten. Naturligvis savner jeg litt, telefonsamtalen fra Evje ;-), men jeg klarer meg uten ganske fint også. Noen måneder med den slags trening til og jeg er i sånn passe form, hehe. Motivasjonen og disiplinen er tilbake. Jeg har oppdaget at spinning er noe for meg. Jeg liker det veldig. Det blir min favorittgreie, tror jeg.


12.09.11

Uke 1 etter Evje!
Hva skal jeg si? Var ikke overrasket. Har gått litt dårlig, men jeg har fått kontrollen tilbake. Trenger å tilpasse målene mine. Japan som mål holder ikke lenger. Fordi jeg skal dit. Så dette målet er nådd. Men, ikke noe problem. Jeg har et nytt mål. There is only one thing in life, you do everything for.


gjestene_forteller_art.32_bilde_3.jpg03.09.11

Ett år Evje slutter nå. Jeg takker familien min, alle mine venner, alle de ansatte, fastlegen min og alle som har støttet meg gjennom dette året. Jeg vil aldri glemme dere. Og for alle, som skal starte eller er i Evje akkurat nå, ønsker jeg : Lykke til . Jeg vil gi dere mitt motto gjennom dette året og jeg håper, det vil hjelpe dere.

Keep it simple! Take it serious and get busy! Don´t speak, don´t think and do not complain.
Move your arse and feel / endure the pain!


Tusen hjertelig takk og vi snakkes!
Andreas