Pasienthistorier

Med Norge som leikegrind

Jeg fikk en telefon for ca 1 måned siden. Det var Tor Ivar. Han fortalte at han skulle ut på en sykkeltur. Solfrid hadde kommet til ham en dag og sagt at de skulle ut og sykle. Tor Ivar sier ikke så lett nei så han spurte: Hvor? Nordkapp - Lindesnes!, svarte Solfrid... Les mer om sommerens store føljetong her!

 

Bare slik at dere skal få historien. Solfrid og Tor Ivar har begge vært gjester her på Evjeklinikken. Nå ville de ut på eventyr for å se og oppleve ting de ikke hadde drømt om for et år siden! Etter planlegging, mange telefoner og snakk fram og tilbake ble det en realitet. Dette står det virkelig respekt av! Vi på Evjeklinikken syntes dette var en topp ide og hjalp lite grann på vei med litt sponsing. Til gjendgjeld skulle vi få bilder og historier fra syklistene på veien gjennom Norge.

Følg med. Det blir flere oppdateringer i ukene som kommer. Solfrid og Tor Ivar er allerede i gang.

Hvis du ønsker å sende en hilsen eller har en kommentar, så kan du gjerne gjøre det. Det kan ta noe tid før de får kommentert kommentarene, i hvertfall i begynnelsen for det er lange strekk og ikke så mye Internett der de er akkurat nå. Målet er å greie i snitt ca. 5 mil per dag. Vi heier på Solfrid og Tor Ivar. Snakk om å følge opp og skaffe seg selv livsstilsendring!

Nå skal Tor Ivar få føre pennen i den første artikkelen på den nesten 250 mil lange reisen!

 

Hei på dere!

gjestene_forteller_art.1_bilde_1.jpg

Så er vi endelig i gang.

Vi ankom Honningsvåg tirsdag 10. juni og var så gira på å komme oss avsted at vi like godt syklet til Nordkapp med en gang. Men bare for å ha sagt det. Dere har denna mastaturen deres og det ble en sånn på oss her å. Bare det at den var på hele 3,2 mil. Tror det var 3 bratte partier med 9 % stigning i hele 3 kilometer. Ikke så ille tenker dere kanskje da , men med sykkel og en tilhenger som alene veier 25-30 kg så er det en mandomsprøve i seg sjøl. I tillegg så blåser det ganske friskt her oppe og når det på toppen av det hele er vinter her (perioder)enda så kan dere tenke dere sjøl. Vi brukte 5,5 time på turen opp og litt kortere ned igjen og ankom campingplassen kl 0100 i natt.

Solfrid mener visst vi er i skikkelig polar strøk og pakka seg inn til den store gullmedalje. Bare nesetippen var det eneste som vitnet om at hu lå i påsan. Jeg fikk litt kjeft fordi jeg lå halvnaken rett på liggeunderlaget , men fryser en ikke så fryser en ikke. Har kanskje noe til felles med alle Rudolfane (reinsdyra) som vi møtte på turen. De fryser ikke de heller.

 

gjestene_forteller_art.1_bilde_2.jpg

Vi møter stadig folk som sykler og det er lett å komme i prat med folk. Vi er blitt avfotografert så det holder så vi blir lagt merke til. Nå venter vi bare på bussen da det er to lange tunneller vi må gjennom. Har ikke særlig lyst til å sykle dem pga folk kjører som idioter og det er også en stigning på 9 % og den er også 3 km lang. Ellers er formen og humøret på topp og vi ser bare fram til å komme nedover til nye opplevelser. Sier samtidig takk til Finnmarksposten for lånet av data.

gjestene_forteller_art.1_bilde 3.jpg

Så får vi se når vi kommer ned til Alta om 2-3 dager eller så , så kommer det mer fra oss. Ha det riktig så fint så lenge.

 

Solfrid og Tor Ivar

 

PS! Folk fra Bygland treffer man overalt!

gjestene_forteller_art.1_bilde 4.jpg

En av de første Solfrid og Tor Ivar møtte ved Nordkapp var en Byglending! Jostein Frøysnes var også på tur og tok kontakt da han så Evjeklinikk logo og merker. Han ville hilse til alle kjente og har det bra! Spesiell hilsen til Databutikken på Evje!