Pasient - historier

 

Her kan du lese intervjuer med våre pasienter, og la deg inspirere av deres historier.

Margrethe (36) var fanget i tilværelse preget av usunn livsstil, lite aktivitet og mangel på fokus. Nå har hun tatt grep, og over 37 kg lettere fra maksvekta har løping blitt hennes store lidenskap. 

Elin Karoline fullførte sitt behandlingsforløp ved Evjeklinikken i desember 2015. Hun forteller i et videointervju hvordan hun opplevde dette.

Per Brynjeng (70 år) fra Hvaler i Østfold slet med overvekt, alvorlige hjerteproblemer og var avhengig av stokk. Nå har han begynt å stå på vannski.

Kåre Bråten (59 år) fra Drammen klarte ikke si nei i jobben. Nå har han tatt tak og sier ja til helsa. Les mer om Kåres erfaringer etter året ved Evjeklinikken.

Hans Martin Tveisme, 58 år fra Tønsberg, har slitt med overvekt hele livet. Det var først etter at han fikk kols og et hjerteinfarkt i 2007 at han forstod alvoret i sin egen situasjon.

Her kan du se et videointervju med 3 damer som kom hit til sitt første restplass-opphold i februar 2015.

Per Egil fullførte sitt behandlingsforløp ved Evjeklinikken i februar 2015. Han forteller i et videointervju hvordan han opplevde dette.

Kim Ove fullførte sitt behandlingsforløp ved Evjeklinikken i februar 2015. Han forteller i et videointervju hvordan han opplevde dette.

Eva Skau fullførte sin 12 ukers behandling ved Evjekliniken våren 2013. Her forteller hun om hvordan hun opplevde dette året, og hva hun har oppnådd.

Sten Roar, Olav Henning og Roger har gjennomført 12 ukers behandling ved Evjeklinikken i 2012 – 2013.
Her forteller de hvordan de opplevde dette.

Les og la deg inspirere av historien til Tone Semb.

Ingunn syklet fra Nordkapp til Lindesnes. Les hennes historie.

Andreas Felgner var tidligere i høst inne til sitt siste opphold ved Evjeklinikken. Han har i etterkant skrevet flere innlegg på vår Facebook-side, og gav oss lov til å dele disse på klinikkens nettside. Man kan ikke unngå å legge merke til entusiasmen og motivasjonen i hva han forteller.

Dette er mottoet til Merete (22) som har fått seg en ny livsstil, kommet i god form og redusert vekten med 40 kg på 12 måneder.

En oppmuntring til alle gjester ved Evjeklinikken.

Stine Helene Nor har fullført 1-års opplegget ved klinikken. I den anledning så spurte vi henne om et lite intervju, og det ville hun gjerne være med på.

Arne Høiseth (66) kom første gang til Evjeklinikken i februar 2009, og har nå vært inne til sin sjette uke ved klinikken. Han har oppnådd veldig gode resultater, og takket ja til å fortelle litt fra oppholdet så langt.

Hilde-Gro Haugen og Tore Marstein er i dag ferdig med sitt andre opphold ved Evjeklinikken, nærmere bestemt 4 ukers oppholdet. De har sagt seg villige til å sette av tid til et intervju før de drar, og dele noen av sine tanker og erfaringer etter 4 uker ved klinikken.

Cecilie Billington er 47 år og kommer fra Oslo. Hun kom til Evjeklinikken første gang i 2006, da som privatbetalende.

Siren Finsådal kommer fra Greipstad, men bor idag i Sogndal i Sogn og Fjordane. Her forteller hun sin historie, og hvordan hun har opplevd opplegget ved Evjeklinikken.

Kjell Arild Kristensen var inne ved Evjeklinikken i desember 2008. og takket ja til å fortelle oss litt om hans historie.

Gyrid kom til Evjeklinikken første gang i august 2006. Hun har siden vært innom på jevnlige opphold, nå sist i uke 47. I løpet av denne tiden har hun endret livsstil, gått ned over 40kg, og begynt i ny jobb. Her forteller hun om hvordan hun har opplevd møtet med Evjeklinikken, og litt om sine planer fremover.

Harry. B. Helleland, 70 år fra Froland er et levende eksempel på at alder ikke er noen hindring. Les hvordan han har jobbet seg gjennom kampen mot kiloene.

Jens Davur Hansen Eisenberg, 55 år – fra Færøyene, har nylig hatt en postoperativ uke ved Evjeklinikken. Les hans historie.

I 18 år hadde Trude hatt et mål. For 2 år siden bestemte hun seg for å gjennomføre det. I sommer nådde hun det! Dette er en historie om viktigheten av å ha et mål og ikke vike fra det. Les Trude’s historie her.

Tidligere gjest ved Evjeklinikken, Ketil Gisle (40) fra Asker tok tak i sin vektproblematikk.På et år reduserte han vekta med over 100 kg! Les mer om Ketil og hans nye liv.

Her kan du lese en flott historie om et flott menneske. Hun hadde et mål og det var så enkelt som: Å høre og å gjøre! Les hva hun fikk høre og hva hun startet å gjøre og sist men ikke minst, hva dette førte til!

Bent og Solfrid har under sine opphold ved Evjeklinikken brutt mange grenser. Bent og Solfrid har tidligere vært gjester i en uke, med en 10 ukers periode hjemme.

”Legen truet med å ta fra meg helsesertifikatet mitt pga. min høye bmi. Uten dette ville jeg fått innskrenkede muligheter til å kunne ta på meg prosjekter og oppgaver offshore.”.

Heidi Verpe, 36 år fra Telemark fikk omsider tilbud om hjelp til livsstils endring ved Evjeklinikken. Dette skjedde ikke uten kamp med helsevesenet. Les mer om hennes historie.

Møt Vigdis og Jostein fra Sandnes, ekteparet som investerer i bedre helse! Hør hva de har å fortelle.

Les 3 menneskers historier om sine opphold ved Evjeklinikken og hva dette har betydd for dem.

 – og les om hennes kamp mot kiloene.

Henning Nilsen (64) har vært 4 uker på Evjeklinikken gjennom NAV avtalen. Her kan du lese om noen av Henning’s inntrykk.

Arild (57) fra Kragerø gjør «comeback»! Han har fått god hjelp av sitt lokale NAV kontor til raskere å komme tilbake til bedre helse og ny livsstil.

© 2020 Evjeklinikken