Pasienthistorier

Pasienthistorier

Her kan du lese intervjuer med våre pasienter, og la deg inspirere av deres historier.

Intervju med Margrethe

Margrethe (36) var fanget i tilværelse preget av usunn livsstil, lite aktivitet og mangel på fokus. Nå har hun tatt grep, og over 37 kg lettere fra maksvekta har løping blitt hennes store lidenskap. 

Les mer

Intervju med Elin Karoline

Elin Karoline fullførte sitt behandlingsforløp ved Evjeklinikken i desember 2015.

Hun forteller i et videointervju hvordan hun opplevde dette.

Les mer

"Gubbe på vannski"

Per Brynjeng (70 år) fra Hvaler i Østfold slet med overvekt, alvorlige hjerteproblemer og var avhengig av stokk. Nå har han begynt å stå på vannski.

Les mer

«Nå starter livet»

Kåre Bråten (59 år) fra Drammen klarte ikke si nei i jobben. Nå har han tatt tak og sier ja til helsa. Les mer om Kåres erfaringer etter året ved Evjeklinikken.

Les mer

«Det e itjnå som kjem tå sæ sjøl»

Hans Martin Tveisme, 58 år fra Tønsberg, har slitt med overvekt hele livet.
Det var først etter at han fikk kols og et hjerteinfarkt i 2007 at han forstod alvoret i sin egen situasjon.

Les mer

Intervju med Per Egil

Per Egil fullførte sitt behandlingsforløp ved Evjeklinikken i februar 2015.

Han forteller i et videointervju hvordan han opplevde dette.

Les mer

Intervju med Kim Ove

Kim Ove fullførte sitt behandlingsforløp ved Evjeklinikken i februar 2015.

Han forteller i et videointervju hvordan han opplevde dette.

Les mer

En suksesshistorie

Markedskoordinator Widar Winther sendte våren 2014 ut en e-post til våre tidligere pasienter med info om klinikkens interaktive støttesystem Evjeklinikken Interaktiv. Her er svaret han mottok fra en tidligere pasient som var inne ved Evjeklinikken i 2009.

Les mer

Drømmen oppfylt

Andreas Felgner var tidligere i høst inne til sitt siste opphold ved Evjeklinikken. Han har i etterkant skrevet flere innlegg på vår Facebook-side, og gav oss lov til å dele disse på klinikkens nettside. Man kan ikke unngå å legge merke til entusiasmen og motivasjonen i hva han forteller.

Les mer

Hopp i det! Sats alt!

Dette er mottoet til Merete (22) som har fått seg en ny livsstil, kommet i god form og redusert vekten med 40 kg på 12 måneder.

Les mer

Ett år på Evjeklinikken

Stine Helene Nor har fullført 1-års opplegget ved klinikken. I den anledning så spurte vi henne om et lite intervju, og det ville hun gjerne være med på.

Les mer

En prat med Hilde-Gro og Tore

Hilde-Gro Haugen og Tore Marstein er i dag ferdig med sitt andre opphold ved Evjeklinikken, nærmere bestemt 4 ukers oppholdet. De har sagt seg villige til å sette av tid til et intervju før de drar, og dele noen av sine tanker og erfaringer etter 4 uker ved klinikken.

Les mer

Cecilie's historie

Cecilie Billington er 47 år og kommer fra Oslo. Hun kom til Evjeklinikken første gang i 2006, da som privatbetalende.

Les mer

Jeg er stolt.

Siren Finsådal kommer fra Greipstad, men bor idag i Sogndal i Sogn og Fjordane. Her forteller hun sin historie, og hvordan hun har opplevd opplegget ved Evjeklinikken.

Les mer

Ny livsstil gir resultater

Gyrid kom til Evjeklinikken første gang i august 2006. Hun har siden vært innom på jevnlige opphold, nå sist i uke 47. I løpet av denne tiden har hun endret livsstil, gått ned over 40kg, og begynt i ny jobb.
Her forteller hun om hvordan hun har opplevd møtet med Evjeklinikken, og litt om sine planer fremover.

Les mer

Alder ingen hindring!

Harry. B. Helleland, 70 år fra Froland er et levende eksempel på at alder ikke er noen hindring. Les hvordan han har jobbet seg gjennom kampen mot kiloene.

Les mer

Færøyingene kommer!

Jens Davur Hansen Eisenberg, 55 år - fra Færøyene, har nylig hatt en postoperativ uke ved Evjeklinikken. Les hans historie.

Les mer

Trude nådde målet!

I 18 år hadde Trude hatt et mål. For 2 år siden bestemte hun seg for å gjennomføre det. I sommer nådde hun det! Dette er en historie om viktigheten av å ha et mål og ikke vike fra det. Les Trude's historie her.

Les mer

Back to the 90's!

Eller hvordan Evjemodellen virker i praksis.

Her kan du lese en flott historie om et flott menneske. Hun hadde et mål og det var så enkelt som: Å høre og å gjøre! Les hva hun fikk høre og hva hun startet å gjøre og sist men ikke minst, hva dette førte til!

Les mer

Solfrid og Bent til topps!

Bent og Solfrid har under sine opphold ved Evjeklinikken brutt mange grenser. Bent og Solfrid har tidligere vært gjester i en uke, med en 10 ukers periode hjemme.

Les mer

Les om hva Dagfinn gjorde!

”Legen truet med å ta fra meg helsesertifikatet mitt pga. min høye bmi. Uten dette ville jeg fått innskrenkede muligheter til å kunne ta på meg prosjekter og oppgaver offshore.”

Les mer

Snart kaster jeg krykkene

Arild (57) fra Kragerø gjør "comeback"! Han har fått god hjelp av sitt lokale NAV kontor til raskere å komme tilbake til bedre helse og ny livsstil.

Les mer

Med Norge som leikegrind 5

I dette brevet har de hatt en god natts søvn i Nordkjosbotn og drar videre til bla. brannstasjonen på Setermoen og Polar Zoo med mange eksotiske dyr.

Les mer

Med Norge som leikegrind 4

Nordkjosbotn føyer seg inn i rekken av flotte opplevelser og mennesker: "Lynnet her i nord er vidt forskjellig fra det som vi har i sør. Det er langt mellom tilbudene her oppe og jeg har inntrykk av at alt ordner seg ved at folk stiller opp og hjelper hverandre." sier syklist Tor Ivar.

Les mer

Ulykke rammet sykkelekspedisjonen!

Det har vært sommerferie og denne artikkelen skulle vært ut for lenge siden, men nå blir det dramatisk... !! Ulykken er ute og satte en stopper for sommerens store "sykkeleventyr". Les mer her hva som skjedde.

Les mer

Med Norge som leikegrind 2

I denne artikkelen kan du lese om norlendinger på sitt beste, turister som er noen griser(?) og en stygg navigasjonsfeil som likevel endte godt. De har nådd Alta.

Les mer

Med Norge som leikegrind

Jeg fikk en telefon for ca 1 måned siden. Det var Tor Ivar. Han fortalte at han skulle ut på en sykkeltur. Solfrid hadde kommet til ham en dag og sagt at de skulle ut og sykle. Tor Ivar sier ikke så lett nei så han spurte: Hvor? Nordkapp - Lindesnes!, svarte Solfrid... Les mer om sommerens store føljetong her!

Les mer