Om Evjeklinikken

Ledige stillinger

Ønsker du jobb hos oss?
Sjekk her om det er noen ledige stillinger innenfor ditt fagfelt.

Kort om oss:
Evjeklinikken AS ble etablert på Evjemoen i 2004 og er ledende innen atferdsterapeutisk behandling av livsstilssykdommer. Klinikken har behandlingsavtaler med Helse Sør-Øst og NAV (arbeidsrettet rehabilitering).

 

Vi søker sykepleier med utdanning/erfaring innen psykisk helsearbeid. Inntil 100% stilling.

Arbeidsoppgaver innebærer pasientbehandling individuelt og i gruppe, særlig med veiledning, undervisning og oppfølging innen mestring av livsstil. Vedkommende vil få en del oppgaver innen feltet psykiatri. Det vil dessuten være en del oppgaver knyttet til generell sykepleie. Arbeidet utføres i tett samarbeid med den øvrige staben på klinikken, og det legges vekt på gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Klinikken behandler pasienter i alle aldre, og har generelt et familieperspektiv. Våre pasienter har fedmeproblematikk og varierende grad av lidelser av somatisk og psykisk karakter.

Dette kan være en fin mulighet for en som gjerne vil bidra med oppmuntring og veiledning til mennesker som ønsker en ny kurs i livet.


Søknadsfrist 01.12.17

Søknad med CV (attester og referanser legges fram i evt. intervju) sendes pr. e-post innen 01.12.17 til post@evjeklinikken.no

Spørsmål om stillingen rettes til avdelingsleder fag Odd Sverre Moen på e-post: osm@evjeklinikken.no eller tlf: 474 77 976.

Om Evjeklinikken

Om Evjeklinikken

Evjeklinikken er et landsledende spesialistsenter for livsstilsendring og behandling av sykelig overvekt.

Les mer

Kontakt oss

Kontakt oss

Her finner du vår kontaktinfo.

Våre åpningstider er:

mandag - fredag kl. 08.00 - 16.00

Les mer