For å endre størrelsen på tekst, hold ctrl tasten nede (cmd på mac) og trykk (+) for å skalere opp (-) for å skalere ned

A+

Evjeklinikken har en periode jobbet med å bygge opp en ny nettside med nytt design og oppdatert innhold. Tanken er at siden skal være lettere å navigere seg gjennom og at opplevelsen av sidene skal være mer brukervennlig. Ett av målene er at det tydeligere skal komme fram hvem vi er, hva vi står for, hvor vi holder til, hva vi driver med og hvem vi kan hjelpe.

Vi er stolte over å presentere vårt nye «ansikt» utad på nett.

Mye er nytt og en god del har blitt lagt til, endret eller fjernet. Dette gjelde både på design og innhold. Vi håper at den nye nettsiden nå vil fremstå freshere, mer oppdatert og enklere å navigere seg igjennom.

Hva er nytt?

 • Vi har redusert det totale antallet sider, og samlet informasjon som henger naturlig sammen. Tidligere måtte man gjerne klikke, lete og søke seg gjennom flere sider for å komme fram til det man ønsket å finne.
 • Vi har ryddet opp og fjernet utdaterte og gamle saker. Nettsiden skal nå være oppdatert med korrekt informasjon som er gjeldende.
 • Den nye nettsiden har fått en ny struktur. Tidligere hadde vi 14 hovedkategorier med sine undersider og undersider under dette igjen. Nå har vi delt inn siden i 4 hovedkategorier:
   • Om Evjeklinikken: Her samler vi all relevant informasjon om hvem vi er, hva vi driver med, hvor vi befinner oss og hvem vi kan hjelpe mm.
   • Behandlingstilbud: Her har vi under enkle faneark samlet informasjon om våre ulike behandlingstilbud. All informasjon om hvert tilbud er samlet på egne sider.
   • Aktuelt: Her samler vi alle nyheter og aktuelle innlegg i vårt arkiv. De øverste sakene er de siste som er publisert. De siste 6 nyhetene vil i tillegg alltid ligge på forsiden vår.
   • Pasientsider: Her samler vi informasjon og ressurser som kan være nyttige for våre pasienter. Her kan du finne oppskrifter, treningsprogrammer, Klinikkens podcast, nettbasert undervisning, pasienterfaringer og ikke minst relevante spørsmål og svar på det meste.
 • Nettsiden har fått et nytt navigasjonssystem. På toppen av hver side finner man nå en nedtrekksmeny, der lenker er delt inn i logiske kategorier. På bunnen av hver side finner man et nettverkskart som viser en oversikt over alt innhold på nettsiden.
 • Nettsiden er mer responssiv. Dette vil si at den skal være tilpasset både for pc, mobiltelefoner og nettbrett.
 • Nytt design. Hvis du ser rundt på nettsidene så vil du merke at «Kuber» er noe som går igjen i bilder og grafikk. Ideen er tatt fra bikuber, der biene jobber sammen mot et felles mål. Man kan også se på kubene som byggestener som representerer de ulike verktøyene og tiltakene som kreves opp mot livsstilsendring.

Hva synes du?

Lanseringen av den nye nettsiden betyr ikke at arbeidet er ferdig. Vi ønsker å fortsette å forbedre måten vi formidler relevant informasjon på. Arbeidet med å utvikle sidene, fortsetter slik at vi best mulig kan møte krav og spesifikasjoner som er gitt.

Vi håper at dere som besøker og bruker nettsiden vil setter pris på endringer som har blitt gjort så langt. Vi setter pris på alle forslag og tilbakemeldinger.

Klikk her for å sende en epost med din tilbakemelding til webansvarlig

Webansvarlig: Carl Tønnes Svanes