Kreolsk svinesuppe

Oppskriften gir 4 porsjoner.

 

Ingredienser:

  • 400 g svinekjøtt i strimler (evt. annet kjøtt)
  • ¼ stor løk i biter
  • ¼ hakket hvitløk
  • ¼-½ ts chilipulver 
  • 1-2 ss karri
  • 50 g tomatpuré
  • salt og pepper
  • Tabasco
  • 1-2 poser wok-grønnsaker (fås i små poser i frysedisk)
  • Maizena

 

Fremgangsmåte:

  • Varm opp en gryte med litt olje og surr kjøttet, løk, hvitløk, chilipulver og karri til det har fått en fin gyllen farge.
  • Tilsett tomatpuréen. Fyll opp med vann til det dekker kjøttet, og kok på svak varme til kjøttet er mørt.
  • Så tilsetter du mer vann, tabasco, salt, pepper og wok grønnsaker.
  • Til slutt jevner du suppen med maizena utrørt i vann.