Barbaras gulasjsuppe

Oppskriften gir 4 porsjoner.

 

Næringsberegning:
Link til næringsberegning av 1 porsjon av denne oppskriften i Kostholdsplanleggeren.
Hva er Kostholdsplanleggeren?

 

Ingredienser:

  • 600 g kjøtt i biter (elg, svin eller okse)
  • 250 g sjampinjong i skiver
  • 1 stk løk (stor) i biter
  • 1 stk hakket hvitløk
  • ½ stk hakket chilli med frø
  • 100 g sylteagurk og litt av laken
  • 1 ts pepper
  • ½ ts salt
  • 1,5 ss paprikapulver
  • 1 ss oregano

 

Fremgangsmåte:

  • Varm opp en gryte med litt olje og surr kjøtt, grønnsakene og krydderet til det har fått en fin gyllen farge.
  • Fyll opp med vann til det dekker kjøtt, og kok på svak varme til kjøttet er mørt.
  • Tilsett så ½ flaske ketchup, 1 teskje tabasco og 4 stk paprika strimlet rå.
  • Jevn suppen tilslutt med mel eller maizenna som er blandet ut i vann.

 

Serveres med brød.