Vegetarcouscous

Ei herlig vegetar gryte for 4 personer. Vel bekomme..

 

Vegetarcouscous             4 porsj.

 

1 rødløk

1 båt hvitløk

1ss olje

1 chili

½ ts ingefær

½ ts malt kanel

2 gulrøtter

1 ½ dl gr.sak buljong

1 boks herm. Tomater

1 boks kikerter

1 squash

1 dl rosiner

1 ts salt

1 ts pepper

2 ss finhakket persille

2 ss finhakket koriander

120 g couscous

 

Slik gjør du:

Grovhakk løk og finhakk hvitløk.Skjær squash, tomatene og gulrøtter i terninger. Varm olje i panne. Fres løk og hvitløk med chili, ingefær og kanel. Tilsett buljong, gulrøtter, tomater, kikerter, squash og rosiner.La koke i 5-6 min.

Kok couscous etter anvisning på pakken og tilsett finhakka urter.

Anrettes på fat med gr.sak stuing over.

 

Per porsj. 290 kcal