Grønnsakswok med hermetiske tomater og basilikum

Ingredienser:

  • 1 boks vannkastanjer
  • 1 stk brokkoli i fine små buketter
  • 2 stk finstrimlet gulrot
  • 1 boks babymais (rå eller hermetisk)
  • 200 g sukkererter
  • 3 bokser hermetiske tomater
  • 1 boks brune bønner eller kikerter
  • 1 potte frisk finhakket basilikum
  • salt & pepper

 

Fremgangsmåte:

  • Vask og skrell gulrøttene og sukkerertene og skjær dem i fine strimler. Kutt brokkoli i fine små buketter.
  • Sil av vannet på de hermetiske grønnsakene og skyll godt (ikke de hermetiske tomatene).
  • Varm opp en stekepanne med litt olje. Ha i litt og litt av grønnsakene og stek de gylne.
    (Ikke ha alle grønnsakene i på en gang, for da blir de kokt i stedet for stekt.)
  • Når alle grønnsakene er ferdig stekt, helles de over i en gryte på svak varme. Hell tomatene over, og bland i den hakkede basilikummen.
  • Smak til med salt og pepper.

 

Denne retten serveres med kokt ris, bulgur, byggris eller kokt potet.