Fylt paprika med ratatoille

Ingredienser:

  • 4 stk stor paprika
  • 200 g rødløk
  • 4 stk store sjampinjonger
  • 1 fedd hvitløk
  • 200 g ferdigkokte røde linser eller kikerter
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts sitronpepper
  • salt & pepper

 

Ratatoille (ingredienser):

  • 1 stk aubergine
  • 1 stk løk
  • 2 stk paprika
  • 1 stk squash
  • 4 stk tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 2 dl vann

 

Fremgangsmåte:

  • Ratatoille:
    Kutt alle grønnsakene i fine biter og surr det i en stekepanne med litt olje.
    Tilsett tomatpure og vann, smak til med salt og pepper.
  • Hakk opp rødløk, sjampinjong og hvitløk i fine biter. Del paprikaen i 2 og rens ut frøene.
    Stek paprikaen i ovnen på 180º i 10 minutter og sett den på benken mens du lager fyllet.
  • Varm opp en stekepanne med litt olje, ha i soppen og la denne surre til den mister nesten all væske.
    Ha i rødløk og hvitløk og surr dette sammen til løken er blank.
    Tilsett så linsene/kikertene og paprika og sitronpepper.
    Smak til med salt og pepper hvis det trengs.
  • Ha grønnsaksblandingen i paprikaen og stek i ovnen 15 minutter på 180º.

 

Kan serveres med ris, couscous eller pasta.