Muttern's chiligryte

Hørt om mors kjøttkaker?.. Her er "muttern's chiligryte!

Oppskriften gir 2 porsjoner.

 

Ingredienser:

  • 300 g karbonadedeig
  • 1 løk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • ½-1 rød chili, fjern frø og finhakk
  • 2 ts chilipulver
  • 1 boks knuste tomater
  • 1 boks tomatbønner
  • 1 boks røde chili bønner
  • salt og pepper
  • olivenolje
  • 2 porsjoner fullkornsris
  • salat

 

Fremgangsmåte:

  • Fres løk og hvitløk mykt i litt olivenolje. Ha i kjøttet og fres videre til kjøttet er brunt.
  • Krydre med litt salt, pepper og chili. Rør inn knuste tomater. Kok opp, legg på lokk og la det småkoke i 30 minutter.
  • Ta av lokket og kok videre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Bønnene has i mot slutten av koketiden, og skal bare varmes før retten serveres.



Serveres med ris og salat.

 

mutternschilligryte.jpg

Oppskrift og bilde fra bramat.no