Middagsgulasj

Oppskrifter gir 4 porsjoner.

 

Ingredienser:

  • 800 g kjøtt i biter (elg, svin, hjort, okse etc.)
  • 500 g champignon i skiver
  • 1 stor løk i biter
  • 1 stk. hakket hvitløk
  • 1 stk. hakket chili med frøene
  • 200 g tomatpuré
  • 1 ts pepper
  • ½ ts salt
  • 1½ ss paprikapulver
  • 1 ss oregano
  • 1 ss merian
  • Maizena

 

Fremgangsmåte:

  • Varm opp en gryte med litt olje og surr champignon, løk, hvitløk og chili til det har fått en fin gyllen farge.
  • Tilsett kjøttet. Når kjøttet er blitt ordentlig brunet tilsetter du tomatpuré.
    Fyll opp med vann til det dekker kjøttet, og kok på svak varme til kjøttet er mørt.
  • Så tilsetter du krydder, og til slutt jevner du suppen med maizena utrørt i vann.