Lasagne - versjon 1

Oppskrifter gir 4 porsjoner.

 

Ingredienser:

  • 1 pk karbonadedeig / kyllingkjøttdeig
  • 1 stor løk
  • ½ hvitløk
  • 150 g revet gulrot
  • 150 g revet kålrot
  • 500 g hakket tomat (fersk eller boks)
  • 2,5 dl vann
  • 50 gram tomatpurè
  • 1 ss hakket basillikum (frisk eller tørr)
  • 1 ss hakket oregano (frisk eller tørr)
  • salt og pepper
  • Fullkorns lasagneplater
  • 200 gram revet mager norvegia

 

Fremgangsmåte:

  • Sett ovnen på 170 grader.
  • Hakk løk og hvitløk og brun dette sammen med karbonadedeig i en stekepanne.
  • Tilsett gulrot og kålrot, og surr dette sammen i 10 minutter.
  • Tilsett tomatpurè, hakket tomat og vann. Ha i urter og smak til med salt og pepper.
  • Legg lagvis kjøttsaus og lasagneplater (3 lag) i en ildfast form og topp alt med mager norvegia.
  • Stekes i ovnen i ca. 40-45 minutter til lasagneplatene er møre.

 

Serveres med frisk salat.