Fiskepakke med ris, tomatpesto og grønnsaker

Ingredienser:

 

Fiskepakka:

  • 800 g valgfri fisk, gjerne forskjellige typer
  • 1 stk vårløk
  • 1 stk paprika
  • krydder etter ønske

 

Fremgangsmåte:

  • Del fisken i biter. Ta 4 folie ark og legg 200 g fisk på hvert ark.
  • Kutt vårløk og paprika og legg over.
  • Ha på krydder, så bretter/samler du endene av arket i en topp, slik at ikke dampen kommer ut.
  • Stekes i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter.

 

Grønnsaker:

  • Rens 4 stk brokkoli og kutt dem i like biter.
  • Kok opp vann med litt salt og ha i brokkolien.
  • La grønnsakene stå og trekke 5-6 minutter, til konsistensen er slik du vil ha den.
  • Om ønskelig kan brokkolien has oppi fiskepakka i steden for å trekke.

 

Ris:

  • 50 g ukokt ris per person, kokes etter anvisning på pakken.
  • Blandet salat etter dine ønsker.

 

 Pesto:

  • 8-12 soltørkede tomater
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 stk kinesisk hvitløk
  • ½ dl olivenolje.
  • salt og pepper

Ha de soltørka tomatene, pinjekjerner, hvitløk og olivenolje i en foodprosessor og kjør dette i ca 1 minutt til du får en fin rød masse.
Smak til med litt salt og pepper.