Ruth`s müslibarer

Ruth er kjøkkensjef på Evjeklinikken og en av våre dyktige kokker. Her deler hun oppskriften på sine hjemmelagde Muslibarer. Snack i vei.

Næringsberegning:
Link til næringsberegning av 1 porsjon av denne oppskriften i Kostholdsplanleggeren.
Hva er Kostholdsplanleggeren?

 

Ingredienser:

  • 2 dl havregryn
  • 25 g hasselnøtter
  • 2 ss solsikkefrø
  • 40 g rosiner
  • 2 ss gresskarfrø
  • 1 dl eplejuice
  • ½ dl varmt vann
  • 4 g fiberhusk

 

 

Fremgangsmåte:

  • Hakk opp nøttene og bland sammen alt det tørre, utenom fiberhusken.
  • Bland sammen eplejuicen og det varme vannet. Ha i fiberhusken og rør det sammen.
  • Bland det våte i det tørre og rør det godt sammen.
  • Form til 8 stk avlange flate barer, og plasser dem på et stekebrett.
  • Stekes på 160 grader i 25 minutter.

 

Oppskriften gir 8 müslibarer a 35 g. Hver bar inneholder 105 kcal.