Rundstykker

Her finner du oppskriften på 24 deilige rundstykker.

Næringsberegning:
Link til næringsberegning av 1 porsjon av denne oppskriften i Kostholdsplanleggeren.
Hva er Kostholdsplanleggeren?

 

Ingredienser:

  • 500 g sammalt hvete grov
  • 500 g sammalt hvete fin
  • 2 ts salt
  • 2 ss olje
  • 2 pk gjær
  • 0,8 l vann
  • 1 dl pinjekjerner eller solsikkekjerner
  • 2 ss pizzakrydder

 

Fremgangsmåte:

  • Bland alt det tørre og ha i væske. Miks deigen godt i ca 10 minutter til alt er godt blandet.
  • La deigen heve i ca 1 time. Deles i 24 emner, før du baker ut fine rundstykker.
  • Stekes 180 grader i ca 15-20 minutter.
    (Kommer helt an på kvalitet på ovnen, her må det prøves i egen ovn.)