Rød fiskesuppe

Her får du oppskriften på en herlig rød fiskesuppe!

Næringsberegning:
Link til næringsberegning av 1 porsjon av denne oppskriften i Kostholdsplanleggeren.
Hva er Kostholdsplanleggeren?

 

Ingredienser:

  • 1 ss olje
  • ½ løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 gulrot
  • ¼ stangselleri
  • ½ boks hermetiske tomater
  • 4 dl vann
  • 200 g fisk
  • 1 ts sukker/søtningsmiddel
  • salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

  • Del opp grønnsakene og fisken i passe store biter.
  • Surr løk og hvitløk i litt olje.
  • Tilsett gulrot, stangselleri, hermetiske tomater og vann, og rør om. Når dette begynner å koke, skrus temperaturen på plata ned og fiskebitene legges over i gryta. Dette skal småkoke i 8-10 min slik at fisken blir gjennomtrekt.
  • Tilsett sukker og smak til med salt og pepper.

 

Suppen kan serveres med brød, poteter, pasta og ris.

Og oppskriften kan varieres med ulike typer fisk, skalldyr og kjøtt, samt ulike typer grønnsaker.

 

FISKESUPPE1.jpg