Kjøttsuppe

Kjøttsuppe er alltid godt. Spesielt på tur.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

 

Næringsberegning:
Link til næringsberegning av 1 porsjon av denne oppskriften i Kostholdsplanleggeren.
Hva er Kostholdsplanleggeren?

 

Ingredienser:

  • 8 dl kjøtt/grønnsaktbuljong
  • 4 stk gulrot
  • 200 gr kålrot
  • ½ stk purreløk
  • ½ stk kepaløk
  • 4 stk mellomstore poteter
  • 200 g ferdig bearbeidede kjøttstrimler

 

Fremgangsmåte:

  • Vask, skrell og kutt grønnsakene opp i fine terninger.
  • Kok opp buljongen på primusen/stormkjøkkenet. Når det koker så har man i grønnsakene.
  • La dette koke i ca 10-15 minutter, og ha i kjøttstrimlene rett før servering.