Evjeklinikken
Meny
  • Hvem kan vi hjelpe
  • Henvisning og bestilling
  • Forskning og utvikling
  • Om Evjeklinikken
  • Brosjyrer
  • Behandling og oppfølging
  • Pasienthistorier
  • Restplasser
  • Aktuelt
  • Kontakt oss
  • Kunnskapsartikler
  • Klinikkpodden
  • Logg inn på EndringiFokus
Evjeklinikken
Hvem kan vi hjelpe
Henvisning og bestilling
Forskning og utvikling
Om Evjeklinikken
Brosjyrer
Behandling og oppfølging
Pasienthistorier
Restplasser
Aktuelt
Kontakt oss
Logg inn på EndringiFokus
Kunnskapsartikler
Klinikkpodden

Kunnskapsartikler / Mat og ernæring / Basiskunnskap

Her finner du en god del artikler med innhold relatert til området kosthold og ernæring. Artiklene er laget i PDF format og kan enkelt lastes ned eller skrives ut

  • Vektsimulator
  • Magre kjøttprodukter
  • Kostholdsplanleggeren
  • Fra sulten til mett
  • Variasjon gir styrke
  • Fisk og sjømat
  • Søk opp næringsinnholdet i matvarene du spiser
  • Mat og følelser henger sammen
  • Mindfulness
  • Ubevisst spising
  • Varedeklarasjon
  • Vitaminer og mineraler
  • Salt
  • Vitamin D
  • Energigivende næringsstoffer
  • Overvekt og fedme
<< Tilbake
Meny
  • Hvem kan vi hjelpe
  • Henvisning og bestilling
  • Forskning og utvikling
  • Om Evjeklinikken
  • Brosjyrer
  • Behandling og oppfølging
  • Pasienthistorier
  • Restplasser
  • Aktuelt
  • Kontakt oss
  • Kunnskapsartikler
  • Klinikkpodden
  • Logg inn på EndringiFokus

Evjeklinikken AS

Jørgen Løvlands veg 5,
4735 Evje

Tlf: 37 88 60 00

Telefontid:  man-tors kl. 09.00-11.00

E-post: post@evjeklinikken.no

Kontortid: man-fre kl. 08.00-16.00

Hvem kan vi hjelpe
Henvisning og bestilling
Forskning og utvikling
Om Evjeklinikken
Brosjyrer
Behandling og oppfølging
Pasienthistorier
Restplasser
Aktuelt
Kontakt oss

Evjeklinikken AS

Jørgen Løvlands veg 5,
4735 Evje

Tlf: 37 88 60 00

Telefontid:  man-tors kl. 09.00-11.00

E-post: post@evjeklinikken.no

Kontortid: man-fre kl. 08.00-16.00

Personvern  |  Informasjonskapsler

© 2020 Evjeklinikken 

Evjeklinikken benytter cookies (informasjonskapsler) på nettsiden for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å benytte vår nettside, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.OkLes mer om bruk av "cookies"