For å endre størrelsen på tekst, hold ctrl tasten nede (cmd på mac) og trykk (+) for å skalere opp (-) for å skalere ned

A+

Forskere ved Universitetet i Agder som tidligere har forsket på sykepleieres holdninger til pasienter med fedme, har kontaktet Evjeklinikken angående et nytt forskningsprosjekt.

Denne saken ble første gang lagt ut i begynnelsen av april 2021, men de ønsker fortsatt å finne kandidater som kunne tenke seg å delta i et forskningsprosjekt der de vil finne ut av hvordan pasienter med fedme erfarer å være innlagt på sykehus. Økt kunnskap om slike erfaringer vil kunne bidra til å forbedre pleie og behandling på sykehus.

For å delta må du ha vært pasient på sykehus, du må ha vært innlagt minst 2 sammenhengende døgn og det må være under 10 år siden innleggelsen. Du må også være over 18 år og kunne huske en del av oppholdet. Vi vil gjerne ha med både menn og kvinner i studien.

Du vil være en av 10-15 tidligere pasienter som blir intervjuet.

Intervjuet vil vare ca 30-60 minutter og det kan foregå når og hvor det passer for deg. Eventuelt kan intervjuet foregå digitalt (zoom).

 

Dersom du ønsker å delta eller har spørsmål til studien kan du kontakte:

Nastasja Robstad (Intensivsykepleier/forsker)

Telefon: 41 20 20 68

E-post:  nastasja.robstad@uia.no