For å endre størrelsen på tekst, hold ctrl tasten nede (cmd på mac) og trykk (+) for å skalere opp (-) for å skalere ned

A+

Evjeklinikken har gleden av å meddele at det fra og med uke 16-2022 åpnes opp for mulighet til å søke seg inn til Ekstraopphold igjen.

Tilbudet om «Ekstraopphold» gjelder for de av våre voksne pasienter som fra og med 2015 har gjennomført alle sine fem ordinære opphold innen oppsatt tid. Hvis du tilhører denne gruppen kan du få tilbud om ett to ukers opphold i år 3, 4 og 5. av behandlingsforløpet. Ekstraopphold kan tilbys så lenge klinikken har tilgjengelig kapasitet basert på gjeldende avtale med Helse Sør-Øst.

For å søke, bestille, eller sjekke opp rundt tidligere avtalte ekstraopphold, kan du sende en mail til vår helsesekretær Linda. Husk å få med navn og ønsket periode. Hennes mailadresse er: LMO@evjeklinikken.no

På grunn av perioder med stort sykefravær blant våre ansatte, ber vi om at henvendelser om ekstraopphold holdes til tirsdager og torsdager.

Vi tar forbehold om endringer på kort varsel.

Hjertelig velkommen skal dere være.

Det er foreløpig ikke åpnet opp for mulighet til å bestille «Restplasser enda, men vi håper å åpne opp for dette innen forholdsvis kort tid. Mer informasjon om dette vil komme når dette er avklart.