For å endre størrelsen på tekst, hold ctrl tasten nede (cmd på mac) og trykk (+) for å skalere opp (-) for å skalere ned

A+

Header - Endring i Fokus - Evjeklinikkens nettbaserte tilbud av oppfølging for voksne pasienter.

Oppfølging

Evjeklinikkens tidligere oppfølgingssystem «Endring i Fokus ble avviklet fra og med den 15.02.2022.  Det jobbes med å få på plass et nytt verktøy som treffer bredere og vil gi alle en bedre opplevelse av oppfølgingen enn det som har vært realiteten med EIF til nå. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert.

Nytt oppfølgingssystem ved Evjeklinikken

Siden januar 2020 har oppfølgingssystemet EndringiFokus (EiF) vært benyttet ved Evjeklinikken. Dette har over tid hatt lav oppslutning blant våre pasienter. Vi valgte derfor å  avvikle dette systemet fra den 15.02.2022.  Vi jobber med å få på plass et nytt verktøy som treffer bredere og vil gi alle en bedre opplevelse av oppfølgingen enn det som har vært realiteten med EIF til nå.

Ved avvikling av EiF den 15. februar 2022 ble alle brukerkontoer med tilhørende brukerdata slettet. Fristen for å laste ned data fra EIF er nå gått ut og det vil ikke lenger være mulig til å hente ut mer data fra dette systemet.