For å endre størrelsen på tekst, hold ctrl tasten nede (cmd på mac) og trykk (+) for å skalere opp (-) for å skalere ned

A+

Header - Endring i Fokus - Evjeklinikkens nettbaserte tilbud av oppfølging for voksne pasienter.

Endring i Fokus

Evjeklinikken har utviklet et nettbasert verktøy for å hjelpe pasienter som er i behandling hos oss til å legge om til et sunnere liv på en målrettet og planmessig måte.

Systemet brukes samtidig som kommunikasjonskanal mellom en pasient og veileder i oppfølgingssammenheng. Vi kaller dette verktøyet «EndringiFokus»

«Endring i Fokus»

Evjeklinikkens nettbaserte oppfølgingssystem

Evjeklinikken har utviklet et nettbasert verktøy for å hjelpe pasienter som er i behandling hos oss til å legge om til et sunnere liv på en målrettet og planmessig måte. Systemet brukes samtidig som kommunikasjonskanal mellom en pasient og veileder i oppfølgingssammenheng.

Systemets konsept bygger videre på målsetningsarbeid under klinikkopphold, som resulterer i en individuell endringsplan. Du skal beskrive og reflektere over:

  • Dine langsiktige mål hvor du kommenterer hvorfor du ønsker å nå disse.
  • Dine kortsiktige mål hvor du spesifiserer tiltak, hva du trenger for å oppnå disse, samt hva du kan belønne deg med.
  • Ukentlig evaluering av dine mål for å vurdere din framgang, og for å kunne vurdere om målene / tiltakene dine er realistiske, samt et grunnlag for din veileder til å gi deg tilbakemeldinger.
  • Du kan også legge inn mentale utfordringer, hvor du fokuserer på tiltak for klare å stå i en endringsprosess over tid, slik som f.eks fallgruver, grensesetting etc.

En kan med fordel loggføre mat og/eller registrere fysisk aktivitet via målsetning og evaluering. Det finnes gode gratisapper som også kan brukes til dette formålet.

Systemet behandler opplysninger/data etter den nye personvernloven, og har samme grad av sikkerhet som nettbanker.

Klikk her for å lese Evjeklinikkens erklæringer for personvern

Det kreves bank-id for å logge seg inn. Man kan bruke både datamaskin, nettbrett og smarttelefon for å logge seg på. For å kunne bruke systemet, kreves det en aktiv brukerkonto. Pasienter som følger vanlig behandlingsmodell og som ønsker tilgang, vil få dette av oss.

Klikk her for å lese om Evjeklinikkens behandlingstilbud for voksne