Aktuelt

Restplass kampanje

Restplasser til reduserte priser for pasienter som har fullført sitt 5. klinikkopphold.

28. juni 2018
Bookmark and Share

restplass_kampanje_26.06.18.png

 

Tilbudet:

Vi får en del henvendelser fra tidligere pasienter som er ferdige med sitt 5. opphold som ønsker seg ekstra hjelp til å skjerpe fokus, få ny motivasjon eller å komme tilbake på sporet.

Vi velger derfor å kjøre på med en kampanje der alle pasienter ved Evjeklinikken som har fullført sitt 5. opphold i behandlingsopplegget vil få tilbud om restplasser til sterkt reduserte priser.

Kampanjen med reduserte priser gjelder kun for restplasser bestilt i perioden 25.06.18 til 08.07.18 og har ikke tilbakevirkende kraft. Førstemann til mølla !

Det er gjennom denne kampanjeperioden mulig å bestille restplasser fra 15.08.18 og ut over høsten til sterkt reduserte priser. Siste bestilte restplass uke må være gjennomført innen 19.12.18

Pris for 1 restplassuke (fra onsdag til onsdag) i kampanjeperioden kr. 2500 ,- (ordinær pris kr. 3800,-)
Pris for 2 sammenhengende restplassuker (fra onsdag til onsdag) i kampanjeperioden kr. 4000 ,- (ordinær pris kr. 7200,-)

Vi tar forbehold om at det i perioder kan være få ledige plasser eller begrenset kapasitet for å kunne tilby restplass opphold. Ta derfor kontakt om du ønsker å sjekke opp i dette før du bestiller.

 

Kriterier:

Dette kampanjetilbudet gjelder alle pasienter ved Evjeklinikken som har fullført 5. opphold i behandlingsopplegget.

De som ønsker å benytte seg av restplass tilbudet må være fylt 18 år og være selvgående.

Tilbudet om restplass anses som et privat forhold mellom kunden og Evjeklinikken, og at et restplassopphold ikke gir noen form for refusjonsrett verken fra HELFO eller Pasientreiser. Vær oppmerksom på at dette tilbudet ikke inngår i grunnlaget for frikortberegningen.

Det er ikke angrerett på bestilling av restplass ved Evjeklinikken (jfr. Lov om angrerett § 19), faktura kan kun refunderes dersom det foreligger legeerklæring.

Ta kontakt via restplass@evjeklinikken.no for å sjekke om det er ledig plass før du bestiller. Dette er uforpliktende.

Bestilling blir bindende så snart denne mottas via bestillingsskjemaet på hjemmesiden vår. Rom blir kun reservert ved mottatt bestilling. Så snart vi mottar din bestilling, sender vi ut ordrebekreftelse, faktura og informasjon vedrørende bestillingen og restplassoppholdet til din e-postadresse. Vi tar forbehold om at dette kan ta noe tid da dette gjøres manuelt.

Alle som ønsker å benytte seg av restplasstilbudet, må akseptere at de kan bli plassert på de boligene klinikken disponerer og som er ledige og det er derfor ikke mulig å reservere rom eller brakke.

 

Litt om restplasser: 

Et restplassopphold ved Evjeklinikken et ett tilbud der det som eksisterer av ledige rom, ledige ressurser og ledig kapasitet benyttes til privatfinansierte ekstraopphold for pasienter som er i et behandlingsforløp ved klinikken.

Ett restplass opphold er en ypperlig mulighet til å få ekstra hjelp til å skjerpe fokus, få ny motivasjon eller å komme tilbake på sporet hvis en har behov for dette ut over de oppholdene som er satt i behandlingsmodellen.

På restplassopphold ved Evjeklinikken skreddersyr en sitt eget opplegg etter egne ønsker og behov ut i fra det som er oppsatt av aktiviteter, trening, gruppetimer eller undervisninger i planer for de gruppene som til en hver tid er ved klinikken for behandling.

Det er mulig å bestille konsultasjoner dersom en føler behov for dette og dersom det er ledig kapasitet. Dette er noe man må betale ekstra for utenom prisen for selve oppholdet. Pris for 30 minutters konsultasjon hos lege, psykiatrisk sykepleier, ernæringsfysiolog eller fysioterapeut er kr. 450 ,- Det er en veiing inkludert i prisen, men dersom du ønsker flere er dette også mulig å kjøpe for kr. 50 ,-

Inntaket for restplasser starter opp på onsdager mellom kl. 16-18. Utsjekk av rommet skjer på onsdager før frokost da vaskepersonell skal ha tid til å gjøre rommet klart for nytt inntak senere på dagen.

 

Bestilling / kontakt:

  • For å bestille går du inn på Evjeklinikkens nettside, og åpner bestillingsskjemaet for restplasser
    (klikk her for å åpne bestillingsskjemaet).
  • Fyll inn dine detaljer og send inn din bestilling.
  • Marker valget om restplassuke til kr. 3800,- så vil vi legge inn Kampanjerabatter i din faktura når denne sendes ut.


Om du vil sjekke ledige plasser eller har spørsmål rundt kampanjetilbudet, kan du ta kontakt med vår helsesekretær
Linda Marie Ødegård, så vil hun svare ved første anledning.
Telefon: 48 86 61 33 / E-post: restplass@evjeklinikken.no


Bestill et opphold i dag - fordi vi ønsker at du skal lykkes.


Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til Evjeklinikken.