Aktuelt

Julehilsen fra Aina, leder av klinikkens brukerutvalg

Julen nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse vil Aina (som er leder i klinikkens brukerutvalg) dele noen tanker.

14. desember 2017
Bookmark and Share

Julen nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse har jeg lyst til å dele noen tanker. Julen er en høytid som først og fremst er preget av glede, kjærlighet, omtanke og selvfølgelig mange fristelser... For oss som er inne i en livsstilsendring kan dette med fristelser være en ganske stor utfordring. Men det betyr ikke at vi ikke har like stor mulighet som alle andre til å kose oss. Det betyr bare at nå må vi være ekstra bevisste på hva vi putter i munnen. Har man gode rutiner i hverdagen er det rom for å kose seg, men man trenger ikke gjøre det hver eneste dag. Og så er det viktig at når man først koser seg, så må man prøve å gjøre det uten å få dårlig samvittighet.

Evjeklinikken har i løpet at det siste drøye året blitt min trygge havn. Jeg har fått god hjelp, gode resultater, venner for livet og lært masse om meg selv. Jeg har også innsett en viktig ting; nemlig at dette med livsstilsendring er en livslang prosess preget av både oppturer og nedturer.

I tillegg er det en fordel å ha en god porsjon motivasjon med seg når man sjekker inn på Evjeklinikken. Vi får god hjelp, men jobben må man allikevel gjøre selv. Og går du på en liten smell, ikke vent til mandag med å hente deg inn igjen. La hver dag være en ny mandag. Begynn i dag!

Å være med i brukerutvalget ved Evjeklinikken er et spennende verv, og vi jobber for at Evjeklinikken hele tiden skal være i utvikling. Jeg håper alle vet at dere kan kontakte brukerutvalget på mail dersom dere har noe dere lurer på (brukerutvalg@evjeklinikken.no).

Så til dere som allerede er inne under Evjeklinikken; husk på hvor heldige dere har vært og fortsett videre på veien mot bedre livskvalitet! Til dere som venter på plass ved Evjeklinikken; prøv å gjøre små grep i hverdagen mens du venter, i form av økt aktivitetsnivå, omlegging av matvaner o.l.

Uansett hvor lang eller kort reise man legger ut på, så starter den alltid med det første skrittet.


Ønsker alle en strålende julehøytid!

Aina

Mvh. Aina Stensland 
Leder i brukerutvalget ved Evjeklinikken