Aktuelt

Folkehøgskolen Helse - Spørsmål til Stortingets spørretime

Onsdag 31.mai stilte stortingsrepresentant Freddy de Reuiter (A) spørsmål om Folkehøgskolen Helse i Stortingets spørretime.

6. juni 2017
Bookmark and Share

Det er en stor inspirasjon for oss som arbeider med å få realisert Folkehøgskolen Helse at sentrale politikere engasjerer seg i prosjektet.

 

Onsdag 31. mai stilte stortingsrepresentant Freddy de Reuiter (A) i Helse- og omsorgskomiteen følgende spørsmål i Stortingets spørretime:

Det jobbes med å starte en ny folkehøgskole på Evje. Skolen skal fokusere på å hjelpe ungdom som sliter med overvekt, til livsmestring og endring av livsstil. Det vil også forebygge utenforskap. Etterspørselen etter et slikt tilbud er stort og det foreligger en rekke helsefaglige anbefalinger. Dette vil hjelpe den enkelte og føre til store besparelser for samfunnet. Skolen har bred politisk støtte lokalt og regionalt. Hvordan kan statsråden bidta til at dette viktige tilbudet på Evje kan få startet så raskt som mulig?

Spørsmålet ble stilt til Torbjørn Røe Isaksen (H) Statsråd med ansvar for Kunnskapsdepartementet.

Klikk her for å se video fra Stortingets spørretime.

Vi trenger all den støtten vi kan få og inviterer deg til å gå inn på Folkehøgskolen Helse sin Facebook–side og like og dele videre.

På forhånd takk for støtten.


Se skolens Facebook-side